Intrebari frecvente

Vom începe ședința/ședințele săpând adânc în conștient și subconștient după convingerile și programele mentale care te împiedică să ai o viață armonioasă și fericită. În funcție de radăcina problemelor tale de viață, voi alege metoda prin care să lucrăm asupra lor. Fiecare ședință este unică și personalizată pentru fiecare persoană în parte. Tu ești unic. 

 
Ședința de hipnoză începe cu o tranziție lentă treptată, astfel încât să te poți relaxa în timp ce te duci într-o stare de relaxare din ce în ce mai profundă. Pe măsură ce respiri și ritmul cardiac încetinește, undele creierului încetinesc și ele. Corpul tău este relaxat, iar mintea ta este relaxată. Așteaptă-te să te simți revitalizat după o ședință de hipnoterapie!

 

 

Unii oameni experimentează căldură și poate greutate în picioare și brațe și o reticență în mișcare sau vorbire. Foarte adesea, oamenii cred că nu au fost hipnotizați, pentru că într-adevăr nu se simțeau atât de diferiți și au putut auzi tot ce le-am spus.

Într-o sesiune normală, vei rămâne la curent cu tot ce te înconjoară. Mintea ta subconștientă aude totul și ești conștient de experiențele interne.

Când te afli într-o transă hipnotică, de fapt nu ești adormit. Vei auzi tot ceea ce s-a spus în timpul unei sesiuni, chiar dacă ai impresia că visezi cu ochii deschiși. Dacă adormi, „sugestiile” vor fi în continuare absorbite în mintea ta subconștientă.

Nimeni nu te poate face să faci lucruri sau să spui ceva ce nu vrei în sau înafara hipnozei. Acesta nu este controlarea minții. Vechiul model de hipnoză din filme și romane înfricoșătoare spune că hipnotizatorul îți face ceva, te supune și îți face sugestii pe care trebuie să le realizezi. Hipnoterapia nu este hipnoză de scenă. Hipnoterapia este un proces blând, iubitor, iar hipnoterapeuții sunt instruiți să nu judece. Te vei vindeca și te vei schimba în ritmul tău.

NU. Deoarece transa hipnotică este atât de relaxantă, oamenii își doresc adesea să rămână mai mult timp acolo. Chiar și atunci când adormi, vei reveni cu ușurință atunci când hipnotizatorul începe instrucțiunile pentru a reveni la starea de conștiență specifică trezirii. În peste două sute de ani din istoricul hipnozei înregistrate, nu există nici un caz documentat în care cineva să fie rănit cu hipnoză. Hipnoza poate fi folosită doar într-un mod pozitiv. Dacă cineva încearcă să-ți ofere sugestii în legătură cu moravurile, convingerile religioase sau orice altceva despre care simți că nu ți se potrivesc, ai putea ieși instantaneu din starea de relaxare de unul singur. Mintea ta subconștientă te protejează întotdeauna.

Acceptă numai sugestiile care ți se potrivesc. Înainte de hipnoză, se discută sugestiile și sunt convenite între tine și hipoterapeut. În timp ce te afli în transă, folosiți resurse inconștiente și perspective pe care nu știai că le ai.

Se simte minunat! Hipnoza este o stare naturală, similară cu starea pe care o ai chiar înainte de a adormi noaptea. Când te trezești, te simți înviorat și revitalizat. Ești atent tot timpul, conștient de tot ce se întâmplă în jurul tău, precum și de ceea ce îți dezvăluie inconștientul. La sfârșitul fiecărei sesiuni mintea ta este calmă și limpede, iar corpul tău este reîmprospătat și relaxat.

Depinde. Unii își amintesc totul după o ședință, iar unii nu își amintesc aproape nimic. Acest lucru nu se datorează unei sugestii a hipnoterapeutului prin care clientul va uita. Se datorează unei amnezii ușoare care apare de obicei după hipnotizare. De obicei, clientul își amintește ce s-a întâmplat în timpul unei sesiuni mai târziu în acea zi.

Hipnoterapia funcționează pentru marea majoritate. Cei care nu beneficiază de hipnoterapie sunt cei cu o tulburare de sănătate mintală care se bazează pe o modificare a modelului creierului, cum ar fi schizofrenia sau tulburarea bipolară.

Ședințele de hipoterapie se pot aplica inclusiv copiilor de 7 ani.

Rezultate se văd de la prima ședință. În general, pentru o transformare totală și de durată sunt necesare 6-8 ședințe.
 
Da! Accesați secțiunea CONTACT și programați o consultație telefonică GRATUITĂ de 30 minute.
Se datorează mentalității și dorinței tale de schimbare! De exemplu, dacă vrei să încetezi să mănânci zahăr, vei face asta!
Se datorează mentalității și dorinței tale de schimbare! De exemplu, dacă vrei să încetezi să mănânci zahăr, vei face asta!
Vei observa o modificare, de obicei după 1-2 sesiuni.
 
Răspunsul este în funcție de preferințele tale. Depinde de cum te simți tu mai confortabil. Efectul este același.
 

What are you looking for?