Programare Ședință

Programează o Ședință de 30 Minute Gratuită

În această sesiune Demo de 30 minute ai ocazia să mă cunoști, să vezi cum lucrez si să obții o direcție pentru situația provocatoare din viața ta.

Programează o Ședință 1 la 1 de 60 minute

Fiecare ședință de terapie se va desfășura conform nevoilor tale. Tu vii cu agenda iar eu vin cu soluțiile și direcțiile de explorare.

De ce să programezi o ședință acum?

Experiențele mele traumatice din copilărie m-au întărit și m-au transformat. Am învățat să văd suferințele ca pe lecții spirituale care mi-au dat putere și sens în viață.

Am aplicat teoriile învățate în multiple formări și cursuri, obținând rezultate rapide și durabile pentru mine, familia mea și clienții mei. Abordarea mea holistică ia în considerare fiecare aspect al ființei umane – fizic, mental și spiritual – recunoscând influența programelor moștenite de la strămoși.

În ședințele noastre, vom explora și elibera conflictele emoționale care se repetă în viața ta, utilizând tehnici precum genosociograma. Fiecare abordare terapeutică este personalizată, combinând terapii fizice, mentale și sufletești pentru o vindecare completă.

Îmi dedic viața pentru a ghida pe alții să se elibereze de povara trecutului și să își descopere adevărata esență.

Fără vină, fără învinovățire, fără victime!

Ședințe 1 la 1

Ofer sesiuni individuale personalizate, unde combin diverse tehnici precum Recall Healing, Constelații Familiale, Hipnoterapie și NLP. Aceste sesiuni sunt concepute pentru a aborda și vindeca problemele emoționale, traumele și blocajele personale, facilitând transformarea și creșterea personală.

Vindecarea Relației cu Banii

Ajut clienții să își transforme relația cu banii prin tehnici de NLP și hipnoterapie, abordând și vindecând traumele și blocajele emoționale legate de finanțe. Sesiunile sunt concepute pentru a dezvolta o mentalitate de abundență și pentru a facilita succesul financiar.

Terapie de Cuplu

Ajut cuplurile să își îmbunătățească relația prin identificarea și rezolvarea problemelor emoționale și de comunicare. Folosind tehnici de terapie familială și constelații familiale, facilitează reconectarea și întărirea legăturilor dintre parteneri.

Terapie de Grup

Organizez sesiuni de terapie de grup, unde participanții pot beneficia de suportul reciproc și de dinamica de grup pentru a explora și vindeca probleme comune. Aceste sesiuni sunt utile pentru a dezvolta empatia, înțelegerea și pentru a împărtăși experiențe și

Parenting - sesiuni terapeutice pentru armonizarea familiei

Când copilul se comportă inadecvat nu e vina ta, dar nu e nici vina lui! Hai să vedem împreună ce solutii găsim pentru ca tu să eliberezi acele emoții, blocaje, programe care au generat acel comportament în copil. Repet! Nu e vina ta.

Intră în Comunitatea mea

Abonează-te la newsletter-ul meu săptămânal de vindecare și primește sfaturi valoroase, tehnici de auto-vindecare și resurse exclusive direct în inbox-ul tău. Fă primul pas spre o viață mai echilibrată și plină de sens.

What are you looking for?